Geschiedenis

Henk Arriva 8012009 006Henk Gjaltema begon na zijn studie als monteur in het garagebedrijf en werkte zich al snel op tot 1e monteur. Hoewel hij erg bedreven is in het garagevak, trok het autoglas hem meer. De affiniteit met glas kwam vooral door de kwetsbaarheid van het product. Een zorgvuldige aanpak is noodzaak en dat is koren op de molen van Henk. Vele personenauto’s en lichte bedrijfswagens werden door Henk perfect gerepareerd of voorzien van een nieuwe ruit.

De grote mate van vakmanschap en flexibiliteit werd gezien door een grote Openbaar Vervoerder in het noorden van het land. Met regelmaat werd hij gevraagd als de contractspartner weer niet kwam opdagen of half werk had geleverd. De opdrachten van de vervoerder werden snel en vakundig afgewerkt. Het resulteerde in een raamovereenkomst. Meerdere enthousiaste klanten volgenden. Zoals u kunt lezen in [NIEUWS] is de volgende stap gezet en gaat Coachglass landelijk.

Al langere tijd konden landelijke klanten gebruik maken van de dienstverlening, maar nu is het dan officieel. Coachglass heeft een strenge selectie gemaakt van autoglasbedrijven die specialistisch werken. Alleen de beste bedrijven zijn uitgekozen om met ons samen te werken. Wij zijn dan ook trots op deze groep echte specialisten. Samen kunnen wij de klant optimaal bedienen met een perfect product, een scherpe prjis en snelle service. Wij hopen u binnenkort te mogen ontmoeten voor een nadere kennismaking. Wacht niet langer en bel voor een kennismaking, zodat ook u weet wat wij speciaal voor u kunnen betekenen.