Nieuws

SAMSUNGVanaf 1 september 2013 is Coachglass een landelijke speler geworden. Het bedrijf, dat is opgericht door autoglasspecialist Henk Gjaltema maakt momenteel een flitsende groei door. Vanuit Zwaagwesteinde worden dagelijks de aan ons gelieerde vestigingen aangestuurd.

Het bedrijf zit inmiddels op meerdere locaties verspreid door het land. Coachglass heeft gedegen afspraken gemaakt met OEM fabrikanten en importeurs voor de levering van originele ruiten en onderdelen. De klant kan op deze manier tegen scherpe tarieven ruitschadeherstel inkopen.

Kwaliteit wordt ook geleverd bij de- en montage van de ruiten. Een hoge mate van flexibiliteit zorgt voor een perfecte aansluiting bij de wensen van de klant. Een stilstaande wagen kost immers altijd veel geld. Coachglass zorgt ervoor dat stilstand wordt beperkt tot een absoluut minimum. Dat dit werkt bleek tijdens de Facebook rellen in Haren(GN) toen een groot aantal busruiten sneuvelden. Door een perfecte samenwerking tussen busbouwer, busdealer en Coachglass zijn wij in staat geweest de Openbaar Vervoerder zeer snel te helpen. De bussen zijn slechts heel kort uit de dienstregeling geweest. Onze monteurs zetten graag een tandje bij in noodsituaties.


Coachglass helpt u in de provincies:

Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Gelderland, Noord Brabant, Limburg en Zeeland.